Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj krstanović
Povratak na članak

Pomorac izbačen iz druge lige, a Zagreb i dalje ovisi o Krstanovićevoj milosti

Pomorac je izbačen iz druge lige zbog 800.000 kuna

Komentari 4

GA
gadimise
10:20 21.10.2014.

nema se šta krstanović izjašnjavati hoće li taj novac ili ne, sud je odlučio novac se mora uplatiti, a ivan nije mulac da ne želi svoj teško stečeni novac ipak 4m kn nije malo love.... a pošto je gradonačelnik u ćuzi mislim da će zagreb kao i pomorac završiti nema druge.... nije niti trebao igrati prvu ligu ali imali su bandića iza sebe i zagrebački savez sada nema nikoga mogu se lagano pozdraviti sa 1hnl papa mediću!

VL
FI
fijaker
10:11 21.10.2014.

Radi se o velikim ambicijama "malih" klubova. Pod malim mislim na one klubove koji nemaju zdravu financijsku konstrukciju za praćenje seniorske momčadi u smislu PROFESIONALNE momčadi. Nažalost predsjednike klubova i organizirane navijačke skupine veličine 30-tak navijača (sve lige do 1. 1. pa i mnogi klubovi u 1.) ne zanima amaterski nogomet. Tako razmišljaju i igrači kojima ne pada trenirati i igrati ako nisu plaćeni. Ako neće neka si plate dvoranu za mali nogomet, iznajme teren i igraju za svoj novac. Ili neka temeljem svoje igračkje kvalitete nađu klub u kojem će biti adekvatno plaćeni. NOVACA NEMA i ne mora ga biti za seniorski nogomet - škole nogometa se financiraju iz članarina koje plaćaju roditelji i gradskih proračuna - za to MORA BITI novaca. Kvaka je u tome da se valorizacija rada nogometnih škola zapravo ne vrši nego se sredstva dobivaju temeljem razine natjecanja seniora što nema nikakvog smisla niti je stimulativno za ulaganje u razvoj igrača.

VL
VK
vječni krojf
09:54 21.10.2014.

To nije u redu.Krstanovic se mora izjasniti ili hoce taj novac ili se ga odrice.Ovo sta se sada dogadja je pravi cirkus,takoreci Krstanovic je taj koji drma 1.HNL-om,pa prema njegovoj volji se liga odrzava.Sada svi samo cekaju sta ce Krstanovic reci.Klub koji ne moze nabaviti 600 000 eura nema sta traziti u 1. ligi.takva svota je na primjer u njemackoj 4.ligi nista,sitnica.Neobjasnjivo je tko je izdao NK Zagrebu licenciju za igranje u1.HNL.Toga bi trebalo kazniti,jer vrijeme je da se pocne raditi kako spada,da se malo priblizimo Europi,da nam klubovi ne igraju pod blokadomgiro racuna 10 godina(Hajduk)i da klubovi ispunjavaju uvjete a to spada i placanje bivsih igraca.

VL
SI
simeeee
10:14 21.10.2014.

Sto izvodiš Krstanoviću, kompenziraj to, nek zagreb pusti rijeci 5-6 utakmica, a tebi rijeka nek dade nešto para i sve riješeno po naški!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.