Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Zagreb CO svoje će mlade igrače slati na kaljenje u Sisciju

CO Zagreb
Sanjin Strukić/Pixsell
10.06.2010.
u 15:17

Suradnja je dogovorena za sljedećih pet godina, a igrači bi nakon stasanja u Sisciji mogli ostati u Sisku ili se vratiti u Zagreb.

Bartol Kaleb, direktor Rukometnog kluba Croatia osiguranje iz Zagreba, i Veljko Novak, član Uprave RK Siscije iz Siska, potpisali su danas u Sisku sporazum o poslovnoj suradnji ta dva kluba radi razvoja rukometnog sporta i poboljšanja kvalitete obaju klubova.

Jedna od prednosti koju bi ta petogodišnja suradnja trebala donijeti međusobna je razmjena mlađih uzrasta među klubovima, što će posebno odgovarati sisačkome klubu, istaknuto je prilikom potpisivanja sporazuma.

– U Sisciji je razvijen rad s prvom momčadi, ali rad s mlađim kategorijama zaostaje. A on bi trebao biti temelj opstanka kluba! Ovaj je grad godinama bio bez rukometa i tako izgubio puno generacija rukometaša – naglasio je Veljko Novak.

– Do suradnje je došlo jer smo prepoznali Sisak kao grad u kojem postoji pravi temelj za sport. Odlučili smo se da budemo partneri u sljedećih pet godina. Već imamo primjer igrača koji su igrali u oba kluba, poput hrvatskog reprezentativca Jakova Gojuna. Iz našeg omladinskog pogona dat ćemo dio igračkog potencijala koji bi se kalio u Sisku. Nakon toga bi se ti igrači vratili u CO ili nastavili igrati u Sisciji. Na ovom smo projektu radili godinu dana – rekao je Bartol Kaleb.

Na potpisivanje sporazuma došli su i trener CO-a Nenad Kljaić i igrači, među njima i Ivano Balić, Mirza Džomba, Kiril Lazarov, Tonči Valčić i Jakov Gojun.

Nakon potpisivanja sporazuma rukometaši su obišli gradilište nove sportske dvorane u Sisku u Fistrovićevoj ulici te su posjetili učenike OŠ 22. lipnja i OŠ Braće Ribar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije