Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Zadrani upisali peti poraz, u Višnjiku izgubili od Igokee

Zadar - Igokea
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
03.11.2016.
u 19:59

Zadrani su pretrpjeli peti poraz u ligi jer su loše odigrali zadnju četvrtinu, koju je Igokea dobila s 11 razlike i došla do pobjede.

U susretu 8. kola regionalne ABA lige košarkaši Zadra su poraženi u Višnjiku od Igokee s 83-90 (24-16, 21-30, 21-14, 18-29).  

Zadrani su pretrpjeli peti poraz u ligi jer su loše odigrali zadnju četvrtinu, koju je Igokea dobila s 11 razlike i došla do pobjede. 

Kod Zadrana su najučinkovitiji bili Ramljak (18) i Marinković (14), dok su Igokeu predvodili Rikić (19) i Robinson (14).

Zadar je na omjeru od tri pobjede i pet poraza, Igokea ima 4-4, a vode Zvezda i Budućnost s omjerom 7-0. 

>> Cibona u dramatičnoj završnici izgubila od Avellina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije