Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(DE)BLOKADA Hrvoja Perića zadarski su navijači odlično primili

Zadrani će do Podgorice malim zrakoplovom

18.11.2008.
u 16:56

Račun je blokiran, ali nakratko? Tome je valjda dokaz i da će Zadrani, kako nam je rekao Kristijan Magaš, predsjednik kluba iz Višnjika, put Podgorice "malim zrakoplovom".

On tvrdi da su se njime odlučili ići na put do glavnoga grada Crne Gore zbog loših iskustava na putovanjima autobusom.

– Svi želimo da Zadar ima što bolji rezultat pa će se ići avionom – rekao nam je Kristijan Magaš.

Kada je prošle godine Zadar teško stradao u Podgorici, trener Aleksandar Petrović je baš ‘mrcvarenje’ u autobusu naveo kao problem pa su sada Zadrani, svjesni značaja podgoričke utakmice, odlučili k Budućnosti baš ‘malim zrakoplovom.

‘Kao avion’ u zadarskom dresu, pak, leti Hrvoje Perić. Bivši Splićanin, po rođenju Dubrovčanin, sada je, pak, omiljeni Zadranin što se vidi i po načinu kako su ga primili zadarski navijači svih odreda ‘stručnjaka’ za košarku.

Razlog ljubavi prema Hrvoju Periću jesu, naravno, njegove dobre igre u zadarskom dresu. Svjestan je toga i Perić.

– Zadovoljan sam igrom i prijamom, a sada još želim samo dobar rezultat – rekao nam je Hrvoje Perić koji i te kako zna kakva su vruća gostovanja u Podgorici.

– Otamo se malo tko vraća s bodovima i, koliko znam, oni su dosad kod kuće sve pobijedili. No mi im se ipak nadamo i učint ćemo sve za dobar rezultat. Neće nas obeshrabriti ni zastrašujućih 30 razlike Budućnosti protiv iznimno jakog Galatasaraya koji je pun jakih igrača. Dobro treniramo, dobro igramo i nadamo se uspjehu – istaknuo je Hrvoje Perić prije prekosutrašnjega gostovanja, jednog od najvažnijih njegove momčadi.

O blokadi računa, navodno neisplaćenim plaćama, kašnjenjima, poreznoj upravi PDV-u i sličnom, a o čemu se posljednjih dana priča Kalelargom, Hrvoje Perić nije jučer htio reći niti riječ.

Na špekulacije o navodnom štrajku odgovorio je da ne želi ništa komentirati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije