Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale košarkaškog PH

Zadrane opet uhvatila euforija, Višnjik će gorjeti

Zadar
Filip Brala/Pixsell
30.05.2010.
u 16:42

– Mi smo grad koji živi na euforiji i trebao je samo jedan pravi rezultat, poput gostujuće pobjede kod Cibone – kažu u Tornadu.

Košarkaški Zadar prvi put ove sezone trese groznica, nakon dugih mjeseci u kojima su trpjeli prosječnost, a nerijetko i loše rezultate, što je za posljedicu imalo i više nego polupraznu dvoranu.

– Mi smo grad koji živi na euforiji i trebao je samo jedan pravi rezultat, poput gostujuće pobjede u prvoj utakmici finala doigravanja protiv Cibone, da se Zadrani ponovno zagriju za košarku – kazao nam je predsjednik udruge navijača Tornado Milan Bačić.

– U Krešinoj dvorani u utorak očekujem najmanje 6000 ljudi, a da se u Zagrebu izgubilo, ne bi ih bilo ni 2000. No to bi bili oni pravi navijači. Ostali će doći jer je to u ovom trenutku trend i jer ih je ponijela euforija – istaknuo je Bačić koji tvrdi da će navijači biti dodatna snaga košarkašima Zadra.

Njih, pak, kako nam je rekao jedan od junaka zagrebačke pobjede Rok Stipčević, euforija nije ponijela.

– I mi smo čuli kako će Zadrani sutra napuniti dvoranu, što nam je osobito drago jer će nam trebati podrška. Smatram kako pobjeda pod Tornjem nije odlučujuća i da ne mora ništa značiti. Kalkulacijama se uopće ne želimo baviti! I drugu utakmicu finala, kao i onu prvu, gledam zasebno. Treba odigrati maksimalno pošteno, nastupiti ponovno kao momčad i ostaviti srce na parketu – poručio je Stipčević koji vjeruje kako će u Zagreb otići s vodstvom 2:0.

A tada ni treći naslov prvaka ne bi bio daleko...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije