Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE DELIĆ:

Zadovoljan sam igrom protiv Haasea, ali nedostajalo mi je sreće

mate delić
Slavko Midžor/PIXSELL
14.09.2014.
u 18:25

- Treći set nisam imao sreće, pogodio sam dvije linije u bitnim trenucima - rekao je Delić.

Mate Delić je propustio veliku priliku protiv Robina Haasea. Mogao je osigurati Hrvatskoj plasman u Svjetsku skupinu, ali pokleknuo je unatoč vodstvu od 2:0 u setovima. Na kraju se sve odužilo do pet setova, što je za Delića prvo takvo iskustvo u karijeri.

- Zadovoljan sam svojom igrom, koncentracijom i nivoom igre koji sam pokazao. Treći set nisam imao sreće, pogodio sam dvije linije u bitnim trenucima. To je Robin iskoristio i okrenuo set u svoju korist. U četvrtom setu se osjetio pad u mojoj igri i možda fizički, psihički ili što već, osjetio sam bolove i htio sam se čuvati za peti kad sam vidio da u četvrtom nemam više šanse - rekao je Delić i izrazio žaljenje što nije odveo Hrvatsku u Svjetsku skupinu.

Nije mu pomogla ta taktika, a ključni trenutak zbio se u trećem setu kod rezultata 4:4, kad je naš tenisač imao priliku stići do breaka i servisa za set i meč.

- Kad sam izgubio nisam više razmišljao o tom poenu i gemu, ali naravno da bi ključni trenutak bio da sam došao do breaka u trećem setu, on bi se sigurno potpuno slomio - ističe Delić, ali napominje i koliko mu je ovaj meč značio za nastavak karijere:

- To je ogromno iskustvo, treba i ovo osjetiti jer se nisam nikad prije susreo s ovime. Činilo se kao da meču nikad kraja. Pomoći će mi ovo u karijeri, a i nadam se da će biti što više ovakvih mečeva jer to znači da idem naprijed. Dobio sam veliko samopouzdanje i sigurno će pomoći.

>> Delić imao 2:0 u setovima, ali Haase je ipak pobijedio!

Ključne riječi

Komentara 3

L0
luena 01
19:04 14.09.2014.

Ovo sto je izjavio necu komentirati ,nek pogleda mec pa ce vidjet gdje je sve grjesio ,ne samo dvije lopte sa linije....Cetvrti set je glat izgubio sa 1:6 sta vise reci....

DA
dara1978
20:13 14.09.2014.

kakva izjava zadovoljan sam igrom pa meč ne traje 2 seta nego puno više.

ZX
zark x
00:07 15.09.2014.

Mate, ti si svoje pokazao i dokazao. Ti ces dogodine biti u prvih 50.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije