Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINIMALNA POBJEDA

Zadar svladao Slaven i pobjegao s dna ljestvice

Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
22.03.2015.
u 19:21

Momčad Igora Štimca tako je s 23 boda dno ljestvice prepustio Istri koja ih ima 22.

Zadar je u posljednjoj utakmici 26. kola domaćeg prvenstva na Stanovima svladao Slaven Belupo s 1:0 i pobjegao s dne ljestvice.

Ključni trenutak utakmice dogodio se već u trećoj minuti kada je Jerebić nakon kornera iz teške situacije pogodio glavom.

Momčad Igora Štimca tako je s 23 boda dno ljestvice prepustio Istri koja ih ima 22. Osmi je Osijek s također 23, a nije ugodno ni sedmoplasiranom Slaven Belupu koji ih je skupio 27.

>> Samo je 'pravi' Ronaldo u 228. Clásica zabio Barci i Realu

Komentara 5

Avatar mlijeko
mlijeko
23:50 22.03.2015.

Ovo je već 6 bod koji je osvojio Zadar na konto sudaca. Sa Istrom Bebek sudi nepostojeći penal za Zadar a danas sa Slavenom očigledno igranje rukom Jerbića koji rukom loptu ugura u gol sudac Jović sa 2 metra "ne vidi". Koji mlin na vodu Štimcu. Sramotno. Jovića bi skinuo zbog ovoga do kraja lige ..

Avatar mlijeko
mlijeko
23:52 22.03.2015.

Da, dobar mi je i novinar iz redakcije. Kaže da je gol postignut glavom. Šta je taj gledao majko mila...

MA
magnum2013
09:10 23.03.2015.

Slušamo neprestano kako se prema dalmatinskim klubovima vrši teror i nepravda. Kažu da su zapostavljeni u nogometnoj porganizaciji HR i da žele bolji tretman. Kad malo bolje razmislimo neznamo što bi još to trebalo uraditi za njihovo "dobro". Ne plaćaju kredite, funkcioneri im borave i u Rmetincu zbog kriminalnih radnji,a još jedino nisu rekli da je i to politički progon. Hajduku je ligi dosuđeno najviše jedanaesteraca u njihovu korist, a najmanje protiv njih. Zadar se eto počeo "mukotrpnom borbom" spašavati protiv ispadanja. Protiv Istre dosuđen im je jedanaesterac (vidjeli smo kakav i zašto), a eto jučer dozvoljeno im je i da rukom uguraju loptu u gol. Reče jednom jedan Ministar, mrzitelj Dinama: Ovu močvaru treba isušiti!!! Tada bi to opet bila nepravda prema njima jer od klubova koji dodiruju more ostala bi izgleda samo Rijeka. Zaista je neodgovorno i neljudski što ćine taj Mamić i Šuker.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije