Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. Kolo

Zadar protiv Igokee do prve domaće pobjede u ABA lig

Zadar Igokea
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/8
14.12.2018.
u 22:21

Zadar je četvrtom pobjedom privremeno zasjeo na šesto mjesto, a Igokea je sedma s istim učinkom (4-7).

Košarkaši Zadra svladali su Igokeu95:80 (30:19, 17:26, 25:18, 23:17) u prvoj utakmici 11. kola ABA lige, što je Zadranima prva pobjeda ove sezone u regionalnom natjecanju na domaćem terenu, a ukupno četvrta.

Najzaslužniji za trijumf momčadi pod vodstvom Ante Nazora bili su Luka Božić s 19 koševa, 10 skokova i šest asistencija, Mario Little s 21 košem te William Magarity i Kwame Vaughn s po 14 poena svaki.

Kod gostiju je najbolji bio Sava Lešić sa 22 koša, dok je hrvatski reprezentativac Tomislav Zubčić ubacio pet koševa.

Zadar Igokea
1/8

Zadar je četvrtom pobjedom privremeno zasjeo na šesto mjesto, a Igokea je sedma s istim učinkom (4-7). Vodeća Crvena zvezda ima maksimalnih 10-0, a prate ju Budućnost (8-2), Mega Bemax (7-3) i Cedevita (6-4). Cibona je deveta s učinkom 4-6.

U subotu (17 sati) Cedevita gostuje u Baru kod Mornara, dok Cibona u nedjelju (19 sati) dočekuje Budućnost. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije