Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale doigravanja

Zadar pod pritiskom, Cedevita opuštena

'22.05.2010., dvorana Sutlinska Vrela, Podsused - Druga utakmica polufinala kosarkaskog Prvenstva Hrvatske izmedju domacina Cedevite i Zadra. Hrvoje Peric. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
25.05.2010.
u 12:03

I dok Zadrani strahuju koliko će ih gledatelja doći podržati, Cedevitin trener Aco Petrović drži da se svašta može dogoditi.

Izgube li u utorak u majstorici od Cedevite (18), za Zadrane bi to bio smak svijeta. Tražili bi glavu trenera Jusupa, proklinjali upravu...

S druge strane, Petrović već ima ponudu vodstva Cedevite da vodi momčad i dalje, igrači su ispunili sve ciljeve i opušteni ulaze u treću utakmicu polufinala doigravanja. Zbog svega toga, Zadrovi igrači u Krešinoj dvorani očekuju snažnu potporu navijača. Trener Zadra Jusup nije bio zadovoljan obranom na vanjskim igračima Cedevite, posebice Baždariću i Rudežu, koji su ih torpedirali tricama. Da je za uspjeh ključna obrana, naglasio je i centar domaćina Vladimer Boisa.

– Kraj je sezone, svi smo umorni, ali igranje još jednog finala doigravanja s Cibonom motiv je koji će nas nositi.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
febo
12:14 25.05.2010.

To bi mogla biti dobra tekma. Cedevita nema kaj izgubiti , oni su svoj cilj davno premašili , mogu igrati opušteno , neopterećeno i mogli bi dobro odigrati , a Zadru ak se opusti ili podcijeni Cedevitu , mogli bi obrati bostan !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije