Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI OD DINAMA

Zadar pobjednik Memorijalnog turnira u Vukovaru

Memorijalni turnir vukovarskih branitelja (1)
Foto: Branimir Bradarić
1/4
28.04.2013.
u 14:27

– I danas se sjećam terena, svlačionica, drveća oko stadiona, bazena i svega drugoga. Nadam se i da će ovi dečki u budućnosti ostvariti velike sportske karijere, rekao je Šuker.

Momčad NK Zadra pobjednik je ovogodišnjem 11. po redu U14 Memorijalnog turnira vukovarskih branitelja koji je okupio 12 prvoligaških momčadi ovoga uzrasta, goste iz BiH (NK Orašje i NK Zrinjski), Hrvatski dragovoljac i momčad domaćina HNK Vukovar 1991.

Zadar je u finalnoj utakmici pobijedio Dinamo rezultatom 1:0. Treće mjesto na ovogodišnjem turniru osvojila je momčad Zagreba koja je poslije izvođenja jedanaesteraca bila bolja od NK Rijeke.

Odlukom stručnog povjerenstva za najboljeg vratara proglašen ne Lovro Majkić (NK Zagreb), najbolji strijelac je David Palenka (NK Zadar) dok je za najboljeg igrača proglašen Mateo Dunić (NK Zadar).

Pokal za fair play dobila je momčad Rijeke. Utakmici sa ttreće i prvo mjesto nazočio je i predsjednik Hrvatskog nogmetnog saveza Davor Šuker koji je i sam, na počecima svoje karijere, igrao na turniru sličnog formata koji se također igrao u Vukovaru, a koji je tada okupljao prvoligaške momčadi U14 uzrasta iz bivše države.

– I danas se sjećam terena, svlačionica, drveća oko stadiona, bazena i svega drugoga. Nadam se i da će ovi dečki u budućnosti ostvariti velike sportske karijere. HNS će svakako uvijek činiti sve da im pomogne u tome, a na njima je da i dalje vrijedno treniraju i tko zna možda za par godina zaigraju i za A seniorsku reprezentaciju, rekao je Šuker.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije