Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak 32 razlike

Zadar na Višnjiku lakoćom pobijedio Borik Puntamiku

Zadar - Cibona (1)
Filip Brala/Pixsell
10.04.2011.
u 15:03

Kod Borika je tek Petani podsjećao na da je riječ o ekipi koje je ne tako davno u Jazinama ponizila Cibonu s plus 23 i protiv Cedevite imala šut za produžetak.

Ipak to nije bio gradski derbi jer za derbi je trebalo dvoje. I Zadar i Borik Puntamika dobili su u uvodu pljesak od istih oko 2000 navijača, a sve ostalo bilo je totalno različito u korist Zadra o čemu najbolje govori i rezultat  77:45 za Zadar. Košarkaši Zadra su u svom Višnjiku u dvorani Kreše Ćosića od početka stisnuli gas, a Borik Puntamika je izgledala potpuno beskrvno.

Doduše, na početnih Zadrovih 12:2 Borik je odgovorio serijom 11:2. Zadar je opet pobjegao, a Borik se najviše zahvaljujući Teu Petaniju još samo do početka treće četvrtine držao na podnošljivih desetak razlike minusa.  Sve nakon toga bilo je gaženje Borik Puntamike, pa je već krajem treće četvrtine Zadar poveo s plus 30. Car s 19 koševa i skakači i obrambeno odlično raspoloženi Brown su bili najbolji kod Zadra, a kod Borika je tek Petani podsjećao na da je riječ o ekipi koje je ne tako davno u Jazinama ponizila Cibonu s plus 23, protiv Cedevite imala šut za produžetak i Zagreba držala u neizvjesnosti do posljednjih pet minuta utakmice.

Po mnogima baš su te tri utakmice jake i iscrpljujuće utakmice bile razlog totalnog debakla Borik Puntamike protiv Zadra budući da su na parketu Višnjika igrači Borika izgledali potpuno prazno. Ipak, u Borikovim Jazinama će to vjerojatno biti drugačija priča iako je Zadar u subotu navečer pokazao da je i unatoč nedavnom nenadanom odlasku centra Mira Bilana ipak jača ekipa od Borik Puntamike.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije