Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadrani žele prvu gostujuću pobjedu

Zadar je veliki favorit protiv slabašnog Širokog

'Za SPORT 171009 Zadar - Cedevita Photo: Dino Stanin/Vecernji list'
'Dino Stanin/VLM/'
23.10.2009.
u 11:18

Široki je loše počeo sezonu s tri poraza, no mi želimo pobjedu, rekao je šuter Damir Rančić.

Široki je loše počeo i pokušat će se na nama vaditi. Tri njihova poraza na startu su neugodna, no mi želimo pobjedu. To je na konferenciji za novinare istaknuo prvi zadarski šuter Damir Rančić.

On bi danas protiv ekipe Širokog trebao nositi zadarske košarkaše do treće pobjede u NLB ligi, a sudeći i po izvedbama u pripremnom razdoblju u kojima je Zadar lako dobio ekipu Širokog, sve osim uvjerljive pobjede Zadra bilo bio iznenađenje.

Pojačani Široki
Doduše, Široki se, kako je jučer istaknuo i trener Zadrana Zmago Sagadin, pojačao, no, primjerice, nekadašnji šuter Zadra Siniša Štemberger Zadranima je "pročitana knjiga" i za njega se zna recept u obrani. Za Široki su, kako je rekao trener Sagadin, svi spremni, osim Tonija Prostrana i Danijela Popovića, koji već dulje vrijeme vuku ozljede.

– Zato jer nemamo Prostrana u rotaciji Maro Car mora igrati razigravača. No, mi smo spremni pobijediti u Širokom – rekao je Zmago Sagadin. Ukoliko pobijede Širokog, Zadrani će prekinuti post na gostovanjima, a ovogodišnji je započeo neočekivanim porazom protiv Radničkog u Kragujevcu.

I nakon toga poraza Zadar je slabo odigrao, i to, podsjetimo, protiv Cedevite, gdje je u posljednjim sekundama u Dvorani Krešimira Ćosića morao spašavati očekivanu pobjedu. Puno lakši protivnik, Široki, danas ne bi Zadru trebao biti veći problem.

Test za Plaisteda
Zadrane zanima i izvedba igrača koji u prvim kolima nisu do kraja dokazali da su pojačanje. Prije svega to se odnosi na centra Trenta Plaisteda, od kojeg se, unatoč tvrdnji Zmage Sagadina da je riječ o jakom tijelu za borbu s protivničkim centrima, očekuje puno više.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije