Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT PRIOPĆENJIMA
Povratak na članak

Zadar i otac Hrvoja Ćustića poručili HNS-u: Dotakli ste dno! Ne igrajte se imenom mog sina!

Napisati da gospodin Svetko Ćustić “ne bira sredstva pa čak ni uspomenu na svog preminulog sina” za autora teksta i onoga tko ga je odobrio znači samo jedno – dotaknuti moralno i ljudsko dno!

Komentari 6

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
20:33 15.06.2019.

EEE,Moj Zadre nasta si spa,nije ni cudo kote vodi kose sve petlja okolo da smo zavrsili u 9 ligi nista cudno nebi bilo.Stanovi svi normalni judi znaju da neodgovaraju nogometnom igralistu,nima mista ni za sto,di da napravi pomocni teren di,isto tako tribine ma daj svitu moj,Zadar nima ni za dva baluna,a kamoli za vecu investiciju,sport u Zadru se gasi ni ga ugasia,ni Suker ni HNS, ni Mamic,ali jesu Zadarski mudraci.Prvo gradska uprava koja je sve to dozvolila onda Reno Sinovcic pa Derda u KK Zadar kako se radilo takvi su i rezultati,a gradske milune slupane u Stanove pokupia Reno off lopovi.ADIO.

VL
Avatar Uvik svojom glavom
Uvik svojom glavom
22:17 15.06.2019.

Ne samo za Zadar, mene zanima postoji li nogometna infrastruktura u koju je hns uložio, u koje kampove za mlade. Na samo jednom velikom natjecanju nismo bili sve ostalo jesmo. Znači da je puno novca prošlo kroz savez. Uložili suu jedino prošlu godinu u dio prvoligaških terena i to je sve. Ali imaju obraza sabi dijeliti nagrade

VL
IK
Ikonoklast
20:22 15.06.2019.

Sad ce nam zg4ever i ostali botovi objasnit da su hns, mamic i suker u pravu. A Suker se zadnji put nije sjetio ni njegova prezimena...Tu bandu treba potrat po starom receptu...

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
00:14 16.06.2019.

šuker , pa zsr te nije ni malo sram ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.