Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zmago sagadin

Zadar će biti pravi tek za šest-sedam mjeseci

'za sport....111009......zadar prvo kolo nlb lige zadar-olimpija-ZMAGO SAGADIN Photo: Hrvoje Jelavic/VLM'
'Hrvoje Jelavic/VLM'
25.10.2009.
u 15:40

Kako ste doživjeli događaje nakon utakmice između Širokog i Zadra kada su navijači Tornada vrijeđali vas i igrače te potom pivskom bocom razbili staklo klupskog autobusa?

– Prvi put doživio sam takvo što, izgledalo je vrlo neugodno. No mene nitko nije udario ni vrijeđao na nacionalnoj osnovi. Nisam to doživio kao udar na sebe.

Dio navijača zamjerio je nedovoljan angažman. Kako to komentirate?

– Moram opovrgnuti primjedbe da nismo bili borbeni i imali dovoljno volje, no istina je da nam je nedostajalo agresivnosti. Široki je igrao na granici prekršaja, čemu moji igrači nisu znali odgovoriti.

Uznemiruju li vas nagađanja da se već priprema vaše smjenjivanje?

– Ne opterećujem se time jer i dosad sam uvijek bio spreman za razgovore kad sa mnom nisu bili zadovoljni. Držim da u Zadru radim pošteno, ali htio bih ponoviti da se od ove momčadi ne mogu očekivati čuda. Imamo mladu momčad koja će na pravoj razini biti tek za šest-sedam mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kobra
16:58 26.10.2009.

da,da bit će pravi ali u lipnju! Onako ..mirni Zadar koji će razmišljat..joooj kako smo seriju s Cibonom uspjeli završiti s porazom od recimo 3:0...heja,heja,cibosi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije