Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA Zadar ostao bez svog ponajboljeg igrača

Zadar bez Johnsona najmanje mjesec dana?

18.12.2008.
u 14:00

Zadar je na dulje vrijeme ostao bez svog, možda i najboljeg igrača Jubyja Johnsona. Zadarskom Amerikancu protiv Roannea prije nekoliko dana u Eurokupu pukla je koščica u zglobu desne ruke i zbog toga ne samo da neće igrati protiv Vojvodine sutra, nego ga neće biti ni protiv Cibone 3. siječnja.

- Juby je ozlijedio ruku i, po mom mišljenju, gips će nostiti dva ili tri tjedna, a potom mu slijedi vjerojatno još i dvadesetak dana rehabilitacije. Stvarno nemamo sreće s ozljedama ove sezone - rekao nam je sportski direktor Zadra Giuseppe Giergia.

I stvarno, Zadar je sezonu započeo s ozljedom Damira Rančića, ali i Malika Dixona i Marlona Garnetta. Rančić se vratio prije tjedan dana, a Malik Dixon bi na parket silom prilika i zbog Johnsonove ozljede mogao već protiv Vojvodine.

Riječ je o utakmici koju je trener Zadrana Aleksandar Petrović okarakterizirao kao jednu od ključnih i koju Zadar mora dobiti, pa će unatoč novoj ozljedi Dixon najvjerojatnije ipak na parket u Novom Sadu. Bez Johnsona, Zadar će od početka u petorci imati Hrvoja Perića, što samo po sebi ne znači da je Zadar i slabiji. No, bez Johnsona u ekipi Petrović uglavnom neće moći koristiti sve bolju opciju s Perićem na četvorci.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije