Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ZADRŠKE

Zabrljao veliku priliku? Gattuso otkrio što je zamjerio Haliloviću

Foto: Reuters/Pixsell
30.11.2018.
u 14:26

Talijanski je strateg Halilovića izvadio već u 52. minuti.

Milan je u četvrtak opasno živio protiv poluamatera iz Luksemburga. Dudelange je nakon početnog vodstva crveno-crnih s dva pogotka preokrenuo rezultat i bio na pragu velike senzacije, ali je u završnih 25 minuta primio četiri pogotka (5:2).

"Znao sam da ćemo se mučiti protiv Dudelangea. Nakon njihovog izjednačenja se u našu igru uvukao strah", otkrio je trener Gennaro Gattuso razloge crne rupe krajem prvog i početkom drugog dijela.

Talijanski strateg je kao jedan od razloga za patnju vidio i brojnim promjenama u prvih jedanaest. Pa je tako, između ostalih, u početnoj postavi po prvi put osvanuo Alen Halilović. No, mijenjao ga je Gattuso nakon što su primili gol za 1:2, već u 52. minuti. 

"Nisam bio zadovoljan kako su nam se krila kretala protiv Dudelangea. Halilović je mogao dodavati, ali umjesto toga on je stalno birao dribling i zadržavao loptu. Često takve situacije krivo pročitamo", prenosi Gattusove riječi portal Goal.

A u Milanovih pet pogodaka nijedan nije ugradio Higuain iako je igrao 90 minuta. "Mislim da su ga leđa boljela. Nije mi ništa rekao, ali imao sam takav osjećaj. No, on živi za golove i igra unatoč boli", naglasio je Milanov strateg.

Komentara 5

DU
Deleted user
15:48 30.11.2018.

kakav je maestralan potez napravio maminjo riješivši se ovog precijenjenog balavca. i to ga, ni manje ni više, utopio barceloni...

MA
Marsijanac
16:47 30.11.2018.

Halilovic i Coric su dobar matrijal, jos par godina i bit ce u repki.

ZC
zorro.cz
17:29 30.11.2018.

repki veterana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije