Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMIJE SE VIŠE DOGODITI

Zabrinjavajući podatak! Poznati stručnjak: Moramo pronaći način da zadržimo najbolje

Veselin Vujović i Josip Valčić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
10.11.2019.
u 09:37

Možda Celjani imaju kvalitetniju klupu, ali mi danas idemo po prvu pojedu u Ligi prvaka ove sezone – rekao je Veselin Vujović, trener „plinara“.

Rukometaši PPD Zagreba danas u Celju (17 sati) protiv Pivovarne Laško igraju susret 7. kola elitne skupine A Lige prvaka. Za oba kluba utakmica je jako važna jer riječ je o izravnom dvoboju za plasman na šesto mjesto u skupini koje vodi u osminu finala.

– Možda Celjani imaju kvalitetniju klupu, ali mi danas idemo po prvu pojedu u Ligi prvaka ove sezone – rekao je Veselin Vujović, trener „plinara“.

Zanimljivo je da su zagrebaši posljednji put pobijedili u Celju baš dok je na klupi sjedio Vujović. Bilo je to 2016. godine, a „plinari“ su slavili s 21:20. Iako su prošle samo tri godine od tog susreta, nijedan igrač PPD Zagreba s te utakmice danas nije u rosteru.

– Što reći na taj podatak? Klub u skorijoj budućnosti jednostavno mora pronaći način da zadrži najbolje igrače barem tri, četiri godine. Ne smije se više dogoditi da nam Zlatko Horvat mora gotovo cijelu sezonu igrati na mjestu desnog vanjskog pucača, a cijeli život igra na krilu – istaknuo je Vujović.

U Celju sigurno neće igrati ozlijeđeni Božić Pavletić i Luka Mrakovčić, a zbog problema s laktom upitan je i Slovenac Špende.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Veselin Vujović

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:54 10.11.2019.

" Kako je lijepo vidjeti te opet " .... nadam se da istinski uživaš u ligi prvaka gdje dinamo igra zapaženu ulogu 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije