Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Dogea
Povratak na članak

Zaboravite načas Modrića, evo kome smo dodijelili nagradu Zlatnu kost!

Premda se psić trudio spasiti mrežu gostiju, naposljetku je Defensores pretrpio 3:0 poraz

Komentari 2

DU
Deleted user
17:33 04.12.2018.

Ma ovo je prava koska za nas Srbe da zaboravimo nelagodu i utešimo tugu. Na događaju pod nazivom "Gran Gala del Kalčo" dodeljene su nagrade najboljima u Italiji, a među laureatima našao se i srpski fudbaler Sergej Milinković Savić. Dokkk je u Parizu trajala dodela Zlatne lopte Frans fudbala, koju je osvojio Luka Modrić, u Milanu je održana gala veče povodom podele nagrada za najbolje u Seriji A! Naravno, u pitanju su ostvarenja iz prethodne sezone u kojoj je izdominirao napadač Intera Mauro Ikardi. Za najboljeg golmana u prethodnoj sezoni proglašen je Alison Beker koji je zbog toga doleteo iz Liverpula u Milan. Među nagrađenim fudbalerima nalazi se i srpski reprezentativca Sergej Milinković Savić koji se našao u idealnoj postavi za sezonu 2017/18.

VL
DU
Deleted user
17:19 04.12.2018.

Stavljati Modrica i psa u istu recenicu dan nakon sto je osvojio najvece individualno priznanje u svijetu nogometa je nesto sto nisam ocekivao ni od ravnogorskih cetnika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.