Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI MAX!
Povratak na članak

Za svaki gol dobiješ 10 kuna, obećao je djed Marku Rogu. Tako je počelo...

- Izbornici u mlađim kategorijama propuste uvid u perspektivnost takve djece, koja zbog tko zna kakvih razloga ne mogu dobiti prigodu da ih se bolje provjeri - kaže Ivica Solomon.

Komentari 3

JA
janko23
20:33 08.11.2014.

Kao da je tajna da se plaća da bi dijete igralo. Pa u Dinamu je još osamdesetih ponekad trebalo dati 10 000 maraka za prijelaz iz kadeta u juniore. Nije se puno toga promijenilo, i danas igraju tatini sinovi, zato ih i vidimo toliko koji ne znaju loptu štopat', a telentiraniji često propadnu u 3. ligi...

VL
Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
20:31 08.11.2014.

Sinak kak si poćeo slabo buš zaradil ( znao Deda da nema od tebe ništi pa pokušao da te malo stimulira )

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:21 09.11.2014.

zagorje i međimurje su vrelo talenata pa čudi da zlovenci samo preko puta niš ne nauče već dovode svoju balkansku braću kojoj samo umjesto ć stave č na kraju prezimena i eto ti slovenca i slovenskog nogometa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.