Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Tuđen
Povratak na članak

Za Savez bi bilo bolje da Šuker ode. Čak i u socijalističkoj Hrvatskoj...

Šuker i dalje Savez vodi kao konfederaciju županijskih saveza, bez dubljeg promišljanja u bit ukupnog interesa. Šukerova snaga, ako negdje jest, onda je to u inozemstvu i on tamo može mnogo

Komentari 20

PR
prajdali100
07:51 21.05.2019.

Kada vani spomeneš prezime BOBAN ili ŠUKER sve je jasno.Ti ljudi su proslavili naš nogomet.Nije Šuker neki genijalac ali nekakav Tuđen i njegovo pisanje je odvratno.

VL
TO
tomislav71
10:21 21.05.2019.

Žao vam je što nogomet nije kao košarka goveda yu.......

VL
KE
kentie
15:24 22.05.2019.

zanimljivo, da za vladavine, tzv. Mamićevih sinova, cro-nogomet je dosegnuo najviše svjetske vrhuncei još mu se ne vidi kraj...a za vrijeme Bilić Boysa i ajdukove kamarile u IO Saveza, smo gutali gorke pilule ispadanja u prvom krugu, neplasiranja na svjetsko 2010..itd, itd..

VL
KO
komar64
19:28 21.05.2019.

Šukeru s obzirom na njegove igračke kvalitete trebalo je dati orden ali zbog ljudski kvaliteta...treba se sakriti u mišiju rupu.

VL
MO
moškov
07:27 21.05.2019.

Evo najbolje je da plenkicka kgk i njonjo i njonjo II imenuju jos jednog komesara hdzejca uz kustica pa da se opet igra ju liga....itd

VL
KE
kentie
15:21 22.05.2019.

a jel, nekima i ponekima smeta plava boja. smeta dinamo, ovako ili onako, pa tako smeta i Davor Šuker, jer nije ajdukovac...i sad taj savez dobro posložen i organiziran, živi od plodova svoga rada i ne daje pare na dugačkoo i na široko, jel'te da..nije u financijskim dubiozama, kao mnogi drugi športski savezi pod HOO-om i od HOO ne traži ništa..jer je samodostatan, ima ambiciju da 2020. nogomet bude na olimpijadi i na euru istovremeno, U-21 je na euru, što za takvu nakanu postoji velika mogućnost...sad zamislite da Luka i društvo igraju i na euru i na olimpijadi, kakv đir, wow...Šuker, - Šuker je brand, ne mora puno govoriti, samo zamoliti i dobiti, omah...a tko to može od ove bulumente, tu mislim na Kustića i njemu slične..

VL
BZ
Branko Zajec
15:44 21.05.2019.

Nogometni savez se sam financira. Državu ne košta ništa, ali država preko poreza i uspjeha sportaša ima najveću reklamu i korist. Zato stranke pružaju svoje šape prema Savezu. Javljaju se znani i neznani "stručnjaci" koji su puni savjeta i rješenja,ja, a stvar je jasna. Gdje je velika močvara, tu je i mnogo krokodila. Svi bi oni htjeli prvenstveno sebi osigurati dugoročno uživanje.

VL
DU
Deleted user
11:42 21.05.2019.

Osobno bi zabranija ulaz u HNS svim ljudima sa clanskin iskaznicama od bilo koje politicke stranke !

VL
ON
ON
12:50 21.05.2019.

Članak gospodina Tuđena za svaku je pohvalu.,Manje više u jednom kratkom članku, sve probleme našeg nogometa otvoreno i bez zaobilaženja napisao.Mamić,Šuker i sva družina koja je instalirana kao produžena ruka politike,moraju se maknuti.Svima onima koji su dosada dali svoj doprinoss za sve ostvareno,a morano priznati da je naš nogomet ipak imao i zavidnih rezultate,zahvaliti se i sa novim sngama,nastaviti raditi.Podjele svađe,ovisnost o bilo kome nam netrebaju.

VL
Avatar comandante
comandante
07:46 21.05.2019.

Šuker i dublje promišljanje? Hahahha, pa on jedva rečenicu sastavi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.