Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - SLAVEN BELUPO 5:0

Za pobjedu nad Interom Svaguša obećao deset tisuća kuna

Ante Vukušić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
28.02.2010.
u 17:56

Mučili su se hajdukovci u prvom dijelu, ispraćeni su na odmor salvom zvižduka, ali u nastavku im je krenulo te su Belupu uvalili petardu!

Senzacionalno Hajdukovo drugo poluvrijeme i pet pogodaka u mreži vratara Slaven Belupa Silvija Rodića natjeralo je Zlatka Dalića da uroni glavu u ruke.

Dalić slutio raspad


– Nije mi lako, nisam očekivao ovako velik poraz, ali zaslužen poraz. Na poluvremenu sam igračima rekao da imamo nulu, ali da nećemo izdržati. Igrali smo preslabo, premalo trčali, nismo uspjeli sačuvati nijednu loptu. Nakon prvog gola doživjeli smo raspad sustava – iskren je bio Dalić.

A Stanko Poklepović primao je čestitke za izvedbu u drugom poluvremenu kada su bijeli totalno razmontirali Slaven Belupo. Andrić je u 49. minuti zabio eurogol, puknuo je psihološki grč koji je držao bijele.

 – Kada je 5:0, onda njegovo veličanstvo rezultat briše sve ono što je bilo slabo. Bili bismo zadovoljni bilo kakvim trijumfom, pobjeda je bila važna da stabiliziramo stanje, naše i vaše – kazao je Poklepović. – Mi smo svoje stanje smirili, a kako ćete vi svoje, ne znam – dodao je Poklepović.

I treneru bijelih pao je kamen sa srca.

- Ovo je početak, treba pobijediti u drugoj, trećoj utakmici. U poluvremenu, premda nismo imali okretanja strana i nije bilo Anasova i Ibrčićeva driblinga, nisam ništa želio mijenjati, i onda je udarac Andrića sve živo razgalio. To nas je odvelo prema ovom rezultatu. Kasnije promjene u momčadi bile su više kurtoazne. Bio sam u poluvremenu zabrinut rezultatom, ali našim djelovanjem nisam. Nedostajalo je realizacije i kada se ona pojavila, sve je bilo puno ljepše – izjavio je Poklepović.

Predsjednikova “petica”

Trijumf je razgalio i predsjednika Joška Svagušu. Sjurio se u svlačionicu, svim igračima udijelio “peticu” i sarkastično dobacio.

– Ovako se igra kad amateri vode klub.

Dobre je volje Svaguša bio nakon pobjede, igračima je obećao, pobijede li Inter u sljedećem kolu, premiju 10 000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

LU
luena
18:22 28.02.2010.

potjerajte tu masnu krafnu iz Hajduka......K K ..Svagusa nije za sport,(upropastit ce vas )...pobjeda nad Belupom nije vam krila dala ,drugi ce vas nakantat samo tako.

LU
luena
18:46 28.02.2010.

Nebudite smjesni,sa treceligasem ste svojih problema imali...da je Belupo nastavio u drugom djelu utakmice kako su se drzali u prvom nebi Hajduk nit jedan gol postigao... Bila bi to velika blamaza,ali Svagusa mora svjedno biti potjeran .. taj kiflic seflic se ponasa kao da je njegov klub..

GI
GIUSEPPE6464
00:31 01.03.2010.

svaguš ti ćeš van a Gorana ostavi na miru jer on je dite Hajduka, a ti nisi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije