Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u Savezu
Povratak na članak

Za Pletikosu svakako treba biti mjesta, no treba privući i ostale vatrene...

Godinama smo smatrali da je Zvonimir Boban predodređen za predsjednika nogometnog saveza, no bivši vatreni kapetan odabrao je drukčiji smjer.

Komentari 5

ZE
Zeneka
13:27 08.07.2021.

Ambicija daleko jača od pameti

VL
PA
pappmisi
12:25 08.07.2021.

Pletikosa to je smjesno !! Ako je sposoban nek se dokaze u Hajduka pa cemo poslje viditi !!

VL
Avatar southman
southman
11:13 08.07.2021.

Pletikosa bi bio nogometni Rađa. Ni slučajno. Jedini koji imaju intelektualnog kapaciteta za biti aktivni članovi HNS su Boban i donekle Bilić ali da se makne od terena.

VL
DU
Deleted user
12:48 08.07.2021.

Mislim da je Pletikosa u redu.Boban? Vjerojatno dobro pozicioniran u FIFI,ali za mene i dalje nepoznanica

VL
MA
Maui
13:15 08.07.2021.

"...privući i ostale vatrene..." I Šuker je bivši vatreni. Nije bitno je li tko bio vatreni ili nije, već njegovo poštenje. Stipe Pletikosa je izuzetno pošten čovjek. I to je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.