Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E, to je nagrada!

Za olimpijsko zlato dobio vilu, milijun kuna gotovine i stipendiju

Keshorn Walcott (1)
AFP
17.08.2012.
u 16:09

Walcott ima tek 19 godina, a zlato koje je osvojio bilo je tek drugo u povijesti Trinidada i Tobaga

Keshorn Walcott na Olimpijskim je igrama u Londonu osvojio je zlatnu medalju u bacanju koplja, bacivši 84,58 metara. Walcott ima tek 19 godina, a zlato koje je osvojio bilo je tek drugo u povijesti Trinidada i Tobaga.

Po povratku u svoju zemlju Walcott je dočekan kao nacionalni heroj, a bit će bogato nagrađen. Naime, na 20 tisuća četvornih metara u njegovu rodnom Tocu sagradit će mu vilu vrijednu 2,5 milijuna dolara, dobit će oko milijun kuna u gotovini te besplatnu stipendiju na nekom od fakulteta sveučilišta Port of Spain.

 

Komentara 3

DU
Deleted user
19:20 17.08.2012.

Tesko ce on moci promenuti milijun kuna u gotovini u nekoj banci u Trinidadu.

NO
normalac
07:19 18.08.2012.

To nije nagrada. To je najbezočnija pljačka vlastitog naroda. Ove priče o nekakvim tzv. olimpijskim odličjima u trenutcima kada se u JARu ubija 36 rudara koji nemaju što jesti, kada je u hrvatskoj prosječna mirovina 260 Eura zaista su degutantne. I neće proći. Ljudi više nisu blesavi. Za sportaše znamo o kakvoj se kamarili radi - nekulturna, neobrazovana i necivilizirana bulumenta koja služi političkim "elitama" za podjarmljivanje naroda, a sebi za vlastitu korist. Jednom će i to proći...

AU
Audience
16:05 19.08.2012.

18.08.2012. u 07:19h normalac je napisao/la: Bravo! Najbolja definicija Olimpijade, koju sam do sada procitao. Trebalo je samo primjetiti simbole, koje su tako drsko upotrebljavali na ovoj prosloj Olimpijadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije