Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONICE

Za Olićev hat-trick u finalu na jednu zarada 50 funti

Ivica Olić
Foto: AFP, Reuters
1/5
28.04.2010.
u 12:57

Tri gola Lyonu gurnula su Ivicu Olića na drugo mjesto ljestvice strijelaca ovogodišnje Lige prvaka. Ispred njega je samo Lionel Messi sa osam.

Ivica Olić mogao bi postati prvi strijelac Lige prvaka, ali kladionice mu ne daju baš prevelike šanse. Posebice zbog činjenice da je u igri još uvijek Lionel Messi.

Na uložene dvije funte na Olića bili biste bogatiiji za devet funti, a ako je vaš favorit Messi na osam uloženih funti, zaradili biste jednu funtu.

Želite li riskirati i mislite da Olić i u finalu može ponovno zabiti tri pogotka, mogli biste se obogatiti. Na jednu uloženu funtu u džep bi pospremili 50.

Zanimljivo je da je Bayern postao i prvi favorit Lige prvaka. Za naslov Bavaraca na osam uloženih funti zaradili bi 13. Isti novac donosi Vam i naslova Intera, dok za Barcin naslov na uloženih osam možete zaraditi 15 funti.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:30 28.04.2010.

U zemlji gdje svatko može biti ministar,premijer,predsjednik - zašto ne bi svatko mogao biti i - novinar. Koeficijent se množi s ulogom, tako da zarada nije 50 funti nego 50ostruka, ovisno o ulogu. A za \"nedaju\" nemam komentara. Messi Lionele,le, za tebe je Olić - Pele

ES
Escudo
14:58 28.04.2010.

pa mislim da nisi u pravu......nisu svagdje koeficjenti kao kod nas....negdje je i 1:2 ili 1:5 ili 1:15 nije Matija u krivu ;) Tooooooo Oliću ŠAMPIONE!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije