Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gerrard i Torres pod nož

Za Liverpool slijede još gora vremena

Liverpool
Reuters
03.11.2009.
u 09:22

Nogometaši Liverpoola igraju jednu od najlošijih sezona posljednjih godina, u prvenstvu nikako da povežu nekoliko dobrih rezultata, a i Liga prvaka ne ide po planovima.

I kad se činilo da gore ne može, Rafa Benitez je potvrdio da će Fernando Torres i Steven Gerrard morati na operaciju prepona i pauzirat će najmanje dva mjeseca.

Torres će protiv Lyona početi utakmicu iako nije spreman.

- Dva dana nakon utakmice s Fulhamom, on još uvijek osjeća bolove. Ne može igrati dobro, ako osjeća bolove. Budemo li ga stalno gurali, postoji velika mogućnost da se ozlijedi na duže vrijeme - rekao je Benitez.

Utakmicu u Lyonu gotovo sigurno će propustiti Steven Gerrard, čije se stanje malo popravilo, ali Benitez ne želi da igra pod injekcijama.

- Gerrard je primio injekciju, ali moramo pričekati dva do tri dana da vidimo kako reagira - zaključio je Benitez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije