Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u Lausanni

Za Šimunića će svjedočiti i Kevin Prince Boateng

Kevin Prince Boateng
Foto: schalke04.de
Autor
Ante Buškulić
11.04.2014.
u 10:34

CAS je, pak, poručio da želi taj spor okončati što brže zbog SP-a u Brazilu, no kako ni jedan slučaj nije riješio za manje od tri mjeseca, teško će i ovaj

Odvjetnik Josipa Šimunića Davor Prtenjača posljednji je dan roka podnio žalbu Sportskom arbitražnom sudu (CAS) u Lausanni i pritom zatražio odgodu izvršenja suspenzije do okončanja spora.

A pravomoćno, prenose Švicarci, traži ukidanje kazne ili njezino preinačenje u uvjetnu kaznu uz rok kušnje od godinu dana. CAS je, pak, poručio da želi taj spor okončati što brže zbog SP-a u Brazilu, no kako ni jedan slučaj nije riješio za manje od tri mjeseca, teško će i ovaj.

Također, nakon što je Večernjak ekskluzivno objavio da će Joe za svjedoke pozvati ministre Kotromanovića i Bauka, doznajemo da će se na listi Šimunićevih svjedoka naći i Kevin Prince Boateng, današnja zvijezda Schalkea, donedavno Milana. On bi u Lausannu trebao doći kao jedan od bivših Josipovih suigrača, jer svlačionicu su dijelili u Herthi.

>>Odvjetnici o slučaju Šimunić: Ministri se 
ne moraju odazvati

Komentara 35

ĆA
ćaćaća
12:10 11.04.2014.

joe je legenda a sve ovo je samo dokaz da hrvatskom vladaju udbaši koji i dalje hr narod žele držati na uzdi uvaljujući im nekakva kompleks ustaštva i povezivajući sve s tim(pa za vrijeme ndh se koristila i kuna i hr grb i masu toga pa to nije protuzakonito i ne vrijeđa nikoga)..cilj je kontrolirati narod kako su to radili i do 90..svima je jasno da je joe ljudina i da ne mrzi nikoga..to će potvrditi i svi njegovi suigrači različitih nacionalonosti i rasa a ovaj put neće svjedočiti udbaški svjedoci kao do 90 u namještenim procesima pa mu je to velika šansa da dokaže nedužnost...

SE
Sevilla
12:01 11.04.2014.

Svi za Joea, Joe za sve.

AN
Andacon
11:30 11.04.2014.

Joe uvijek pobjeđuje , pobjedit će i ovaj put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije