Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Za Engleze nema predaha

Vedran Ćorluka
AFP
28.12.2009.
u 09:11

I dok većina nogometaša odmara na zasluženom zimskom odmoru, Englezi marljivo odrađuju svoje obveze, pa je tako u ponedjeljak, utorak i srijedu na rasporedu 20. kolo Premiershipa.

Nama najzanimljiviji dvoboj svakako je onaj na White Hart Laneu gdje Tottenham dočekuje West Ham. Pobjeda bi Spurse približila velikom cilju, a to je četvrto mjesto u ligi.

Chelsea je u prosincu upisao samo jednu pobjedu u prvenstvu, a u ponedjeljak na Stamford Bridge dolazi Fulham i tri boda su neophodna za momčad Carla Ancelottija.

Roberto Mancini svoju će drugu pobjedu na klupi Cityja tražiti na gostovanju kod Wolverhamptona.

Derbi kola igra se u utorak kada Aston Villa ugošćuje Liverpool, a kolo će u srijedu dvobojima zaokružiti Portsmouth i Arsenal, te Manchester United i Wigan.

Ponedeljak, 28. prosinac:

13:45 Tottenham - West Ham
16:00 Blackburn - Sunderland
16:00 Chelsea - Fulham
16:00 Everton - Burnley
16:00 Stoke - Birmingham
20:45 Wolverhamnpton - Manchester City

Utorak, 29. prosinac:

20:45 Aston Villa - Liverpool
21:00 Bolton - Hull City

Sreda, 30. prosinac:

20:45 Portsmouth - Arsenal
21:00 Manchester United– Wigan

Poredak:

Chelsea 42, Manchester United 40, Arsenal (-1) 38, Aston Villa 35, Tottenham 34, Manchester City (-1) 32, Liverpool 30...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije