Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zalog za budućnost

Za Dinamo potpisao igrač koji zabija gol svakih 55 minuta!

marko kolar
gnkdinamo.hr
26.09.2012.
u 17:07

Mladi Marko Kolar u Maksimiru je od svoje 13. godine, a danas je potpisao profesionalni ugovor s plavima

Za Dinamo je danas potpisao nogometaš koji pogotke postiže svakih 55 minuta! Doduše, riječ je o statistici u kadetskoj kategoriji, ali je svejedno impresivna. Nogometašu je ime Marko Kolar (17) i on je u Maksimiru od svoje 13. godine, ali danas je u plavom salonu potpisao profesionalni ugovor s plavim klubom.

– Sretan sam zbog potpisanog profesionalnog ugovora i to mi je pokazatelj da sam na pravom putu. Naravno, ovo je tek početak i trudit ću se svojim igrama i cjelokupnim zalaganjem opravdati povjerenje koje mi je Dinamo ovim putem iskazao. Najbitnije je ići korak po korak, strpljivo se dokazivati, a uspjesi će, uz mnogo rada, malo sreće i, naravno, zdravlja pokucati na moja vrata. Ovo je velika polazna točka za moju daljnju budućnost i presretan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Dinamo – istaknuo je nakon potpisa mladi Marko koji slovi za jednog od najtalentiranijih 17-godišnjaka u zemlji.

Sa 38 golova koje je zabio prošle sezone bio je najbolji strijelac kadetske lige. Usporedbe radi, drugi strijelac zabio je čak 15 golova manje. Dodamo li brojci od 38 golova podatak kako je odigrao tek 16 cijelih utakmica, onda dolazimo do prosjeka da Kolar zabija pogodak svakih 55 minuta.

Ključne riječi

Komentara 17

C5
c523h231
17:20 26.09.2012.

Ako bude sve kako izgleda da ce biti onda za per godina dinamo ce biti mnogo,mnogo jak!!!Kovacic,Halilovic,Spehar,Kolar...Biti ce veselja na Maximiru!!! Svaka cast upravi kluba!Tako se radi ako se zeli uspijesan biti.Planirati na duze staze a ne od danas dodo sutra. Marku od srca zelim sve najbolje u zivotu i kerijeri a dinamu zelim da ostvare svoje planove uprkos sitnim dusama koji to ne zele.

JU
jupimi
17:26 26.09.2012.

puno srice Marko zeli ti hajdukovac.

JA
JackRussell
17:14 26.09.2012.

Bravo Dinamo! Dok ostali pljuju po najboljem hrvatskom klubu, čelnici kluba nastavljaju dokazivati koliko ulažu u talent, mlade igrače koji bi jednog dana mogli postati reprezentativci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije