Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj neizvjesnosti

Talentirani mladi napadač konačno potpisao ugovor s Dinamom

Groedig: Utakmica UEFA Lige prvaka mladih, RB Salzburg - GNK Dinamo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
19.06.2023.
u 16:34

Igor Bišćan 'izmislio' ga je pred derbi s Hajdukom i mladi napadač od tada je u svim utakmicama Dinama dobio minutažu. "Jako sam sretan i zahvalan prije svega klubu i treneru Bišćanu. Mogu samo obećati da ću se maksimalno truditi ", kazao je Fran Topić nakon potpisivanja ugovora

Dugo se čekalo na taj potpis, pa se već sumnjalo da je negdje između Dinama i mladog napadača Frana Topića negdje zapelo oko tog potpisa profesionalnog ugovora. No, sad je i to gotovo, Zagrepčanin rođen 20. ožujka 2004. godine, prve nogometne korake napravio je u NK Sesvete, a Dinamo ga je, nakon što je strahovito iskakao u mlađim uzrastima spomenutog kluba, u veljači 2022. godine odlučio dovesti u svoje redove.

Igrao je odlično u juniorima, prvi je strijelac te lige s 20 pogodaka iako je u završnici prvenstva propustio puno utakmica juniora jer ga je Igor Bišćan priključio prvoj momčadi. Na opće iznenađenje debitirao je i to u početnom sastavu protiv Hajduka na Poljudu i onda je do kraja prvenstva u svakoj utakmici dobio minutažu.

GALERIJA Emotivne scene prilikom dodjele medalja na De Kuipu

Groedig: Utakmica UEFA Lige prvaka mladih, RB Salzburg - GNK Dinamo
1/9

- Trener mi je javio na Uskrs da se priključujem prvoj momčadi. Uh, da ste vidjeli tada moju reakciju… U petak sam trenirao s juniorskom momčadi i trebao otputovati k obitelji u Posušje i s njom provesti Uskrs, ali nakon podneva javljeno mi je da ostanem na treningu prve momčadi - pričao nam je Topić kad smo s njim razgovarali, a sad je nakon potpisa ugovora za službenu klupsku stranicu dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Jako sam sretan i zahvalan prije svega klubu i treneru Bišćanu. Mogu samo obećati da ću se maksimalno truditi da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Prvi san sam ostvario kada sam odigrao prvu minutu, a ovo je korak više. Prvi sljedeći cilj mi je zabiti pogodak. Više od ičega to želim! Osjetiti ushićenje nakon seniorskog pogotka za najdraži klub, a što se tiče drugih ciljeva, to je zasad isključivo biti fokusiran i davati sve od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici, a onda će, vjerujem, doći i rezultati - rekao je Fran Topić nakon što je odradio prvi trening ovih priprema s plavima i potpisao ugovor.

VIDEO Dalić: 'Rekao sam jučer da su penali lutrija. Nisu, pogriješio sam'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije