Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove pohvale

Za Cristiana nije bilo mjesta, za Luku jest: Modrić u momčadi kola

Luka Modrić
NordPhoto/PIXSELL
07.01.2014.
u 15:39

"Modrić je izabran u momčad kola jer je dirigirao igrom Reala na sredini terena", piše Goal.com.

Odlična predstava Luke Modrića u sinoćnjoj utakmici protiv Celte nikoga nije ostavila ravnodušnim. Navijači Reala su oduševljeni, Marca piše hvalospjeve, a pridružio se i Goal.com.

Taj ugledni portal uvrstio je našeg reprezentativca u idealnu momčad 18. kola španjolskog prvenstva. Zanimljivo, u njoj se nije našlo mjesta za dvostrukog strijelca u sinoćnjoj utakmici, Cristiana Ronalda. Modriću od klupskih suigrača društvo pravi Carvajal.

"Modrić je izabran u momčad kola jer je dirigirao igrom Reala na sredini terena", piše Goal.com.

Evo kako izgleda idealna momčad kola:

Esteban - Carvajal, Musacchio, Fazio - Moises, Modrić, Pardo, Vitolo - Sanchez, Uche, Perbet

>>Marca: Modrić igrač utakmice, nije čudo da ga Bernabeu obožava!

Komentara 1

DA
davos24
18:02 07.01.2014.

Dobar je sinoć bio Luka, ali tko je gledao utakmicu vidio je da nisu ušli u igru onaj Jese i Bale nije bas sigurno da bi Real to dobio. Tako da je Ancelotti dosta pogodio s izmjenama. A i pomoglo je sto je Celta fulala dvije stopostotne prigode jedan na jedan s golmanom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije