Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Bilić

Zašto bih dobio otkaz? Pa nisam ja menadžer Chelseaja ili Cityja

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.02.2017.
u 18:14

Imali smo mnogo problema ove sezone, a i dalje ih imamo. Promjena stadiona, ozlijeđeni igrači, te činjenica da neki transferi nisu uspjeli, ali se s tim poteškoćama nosimo vrlo dobro - kaže Bilić

Slaven Bilić je ove sezone česta novinarska meta. West Ham je prvi dio sezone loše igrao, a razloge slabih rezultata stručni je stožer vidio u brojnim izostancima igrača.

Početkom prosinca kada je londonski klub bio u zoni ispadanja engleski su mediji na mjesto hrvatskog trenera gurali Rafaela Beniteza.

Bilić im je odgovorio na najbolji način, a njegov West Ham je pobijedio nekoliko utakmica u nizu. I nakon nedavnog poraza od Cityja, Biliću su već našli zamjenu - Roberto Mancini.

- Iznenađuju me takvi napisi, ne razumijem zašto. No, mogu živjeti s time. Ne dopuštam da to utječe na moj posao. Iskreno, ne razumijem takva pitanja. Nisam ja menadžer Chelseaja ili Manchester Cityja, pa da bi naše mjesto na tablici bilo razočaravajuće. Nisam umišljen, ali moj stručni stožer i ja radimo sjajan posao uz sve poteškoće koje nas prate ove sezone - rekao je Bilić i dodao:

- Imali smo mnogo problema ove sezone, a i dalje ih imamo. Promjena stadiona, ozlijeđeni igrači, te činjenica da neki transferi nisu uspjeli, ali se s tim poteškoćama nosimo vrlo dobro.

West Ham je u zadnjih devet utakmica izborio šest pobjeda, a posljednju u gostima kod Southamptona (1:3). Čekićari su trenutačno na 9. mjestu engleske lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije