Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLB, 'World Series'

Chicago Cubsi izjednačili omjer protiv Clevelanda, Stipe Miočić i LeBron James bodrili Indianse

Chicago Cubs
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.10.2016.
u 08:35

Za pobjedu Cubsa najzaslužniji su bili igrači iz "srca" njihova udaračkog poretka Anthony Rizzo, Ben Zobrist i Kyle Schwarber koji su u prvih šest izmjena ostvarili pet udaraca iz osam pokušaja uz četiri dolaska na bazu putem šetnje

Chicago Cubsi izjednačili su omjer u pobjedama protiv Cleveland Indiansa na 1-1 u finalu doigravanja američke profesionalne baseball lige (MLB) svladavši ih na njihovu terenu sa 5:1 u drugoj utakmici ovogodišnjeg "World Seriesa".

Za pobjedu Cubsa najzaslužniji su bili igrači iz "srca" njihova udaračkog poretka, Anthony Rizzo, Ben Zobrist i Kyle Schwarber koji su u prvih šest izmjena ostvarili pet udaraca iz osam pokušaja uz četiri dolaska na bazu putem šetnje.

Njih trojica tako su bili zaslužni za svih pet "runova" svoje momčadi, dok bacač Cubsa Jake Arrieta tijekom prvih pet "inninga" nije dopustio domaćem sastavu niti jedan udarac.

U šestoj izmjeni Indiansi su načeli Arrietu, ali uspjeli su osvojiti samo jedan bod nakon kojega su stvar u svoje ruke preuzeli zamjenski bacači Cubsa koji su uspjeli sačuvati vodstvo od 5-1.

Slijedi dan odmora, a zatim tri utakmice u nizu u Chicagu, od petka do nedjelje. 

Prvak će postati ona momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

Cleveland je posljednji put prvak bio 1948. godine, a Chicago naslov čeka od 1908. 

Bejzbolaše Clevelanda bodrili su svjetski UFC prvak Stipe Miočić i jedan od najboljih košarkaša svijeta igrač Cavsa LeBron James...

Komentara 1

NE
Nenadnbgd
10:21 27.10.2016.

Idemo Cubsi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije