Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK DALJE

Potpuno gola vodila vijesti i otkrila koja ljepotica želi Cristiana Ronalda

Yuvi Pallares
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
30.04.2015.
u 15:47

Portugalcu sigurno nije svejedno kad čuje za ovakve vijesti iako bile na "drugom kraju" svijeta

Voditeljica venecuelanskih golih vijesti Yuvi Pallares u posljednjem je "nastupu" otkrila da Cristiana Ronalda želi upoznati čileanski model Daniella Chavez, a dok je o tome pričala, polako se skidala.

Portugalcu sigurno nije svejedno kad čuje za ovakve vijesti iako bile na "drugom kraju" svijeta. Jer, teško je procijeniti koliko je Daniella Chavez točno zgodna kad pred sobom gledamo potpuno golu Yuvi Pallares.

Kako god, to su svakako slatke muke za ponajboljeg nogometaša na svijetu, ali i u povijesti. Posebno sad kad ima problema s navijačima madridskog Reala, koji mu zvižde nakon svakog lošeg poteza, ponajprije jer se ne ponaša timski i ne slavi tuđe pogotke, ali i zato što je jasno da će napustiti klub ovog ljeta.

>> Arbeloa zabio za Real Madrid, a Cristiano Ronaldo se naljutio

Komentara 4

Avatar Highkm
Highkm
17:54 30.04.2015.

Hrvatice su zgodnije.

HR
hromcan
18:00 30.04.2015.

Koje li idiotarije......

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:18 01.05.2015.

Koji majstor od novinara, spojio je dvije gole ženske, to da je Kikica najbolji danas, ali i ponajbolji u povijesti, da mu navijači zvižde jer se ne ponaša timski i da je sigurno da napuštw klub ovog ljeta. Otkud sad ta informacija iz golih vijesti iz Čilea?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije