Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Madrida?

Xabi Alonso odbio potpisati ugovor s Realom

'Real Madrid\'s Xabi Alonso warm up before La Liga match. October 23, 2010. (Foto Ÿ nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schriftliche Zustimmung ausschliesslich f?r r
Foto: 'nph / Alterphotos'
20.12.2013.
u 17:15

To je odmah alarmiralo Juventus i Liverpool koji prvi čekaju u redu za dovođenje Alonsa

- Najbolji poklon za Božić za mene bi bio kada bi Xabi Alonso potpisao novi ugovor s Realom, rekao je nedavno trener madridske momčadi Carlo Ancelotti.

No, izgleda da talijanski stručnjak neće dobiti ništa "pod bor" ove godine. Naime, prema tvrdnjama španjolske radijske postaje Cadena Ser, veznjak Reala odbio je potpisati novi ugovor. Španjolac kojem na kraju sezone istječe ugovor treba još vremena za razmišljanje, a trenutačno je bliži odluci da napusti klub.

To je odmah alarmiralo Juventus i Liverpool koji prvi čekaju u redu za dovođenje Alonsa. S obzirom na to da se radi o prvoklasnom igraču, bez obzira što ima 32 godine, sa sigurnošću možemo tvrditi da će se u utrku uključiti i drugi klubovi...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije