Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LUKA IMA ONO ŠTO JA NEMAM'

Veznjak Reala i Bayerna priznao: Modrić je bolji od mene!

Modrić Alonso
Foto: Gtres/PIXSELL
12.04.2016.
u 11:15

– Modrić ima ono što ja nemam. Uz odličan pas, sjajan je u igri između linija, uz jako dobru kontrolu lopte – rekao je Alonso.

Xabi Alonso ostao je neprežaljen kod velikog broja navijača Real Madrida, a nakon što je već neko vrijeme igrao u dresu Bayerna, 34-godišnji Španjolac otkrio je svoja razmišljanja o mnogim zanimljivim temama u Španjolskoj, pa tako i o usporedbi Mourinha i Guardiole

– U nogometnom aspektu prilično se razlikuju, no po karakteru zapravo su vrlo slični. Mourinho je stopostotni natjecatelj koji apsolutno uvijek želi pobijediti. Napravio je neke fantastične stvari u Realu, ali uvijek uz mnogo kontroverzija zbog njegova karaktera. Bio je zahtjevan prema igračima, ali i prema samome sebi – objasnio je Alonso, piše Goal.

Rekao je i nekoliko riječi o Luki Modriću za kojeg tvrdi da je bolji od njega.

– Modrić ima ono što ja nemam. Uz odličan pas, sjajan je u igri između linija, uz jako dobru kontrolu lopte.

Real večeras protiv Wolfsburga lovi 0:2.

– Real može izbaciti bilo koga na svijetu. Za mene je Real još uvijek jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka. Navijači na Santiago Bernabeuu nešto su posebno i sigurno će dati veliku podršku momčadi. Ovacije koje sam tamo znao doživjeti nešto su najveće za mene i to nikada nitko neće nadmašiti.

>> Modrić vjeruje u prolazak: Možemo izbaciti Wolfsburg, moramo samo biti strpljivi

Komentara 11

Avatar Abcda
Abcda
14:37 12.04.2016.

Wolfgang Amadeus Mo..dric. Najbolji veznjak na svijetu. Maestro. Neka pati kome smeta, kao ovom 'pulji.go' ispod.. koji navija za Pjanica.

Avatar oliver 7
oliver 7
12:56 12.04.2016.

Veceras pokazi muda ...Lukica

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:47 12.04.2016.

Muh počinio suicid !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije