Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA TURNIR

Mirjana Lučić-Baroni zaustavljena u četvrtfinalu Luksemburga

Croatia's Mirjana Lucic in action against Belarus' Victoria Azarenka  Photo: Press Association/PIXSELL
23.10.2015.
u 13:29

Završilo je 6:3, 6:4 za Monu Barthel

Mirjana Lučić-Baroni zaustavljena je u četvrtfinalu WTA turnira u Luksemburgu, gdje je bila bolja od nje 25-godišnja njemačka tenisačica Mona Barthel sa 6:3, 6:4 za sat i 13 minuta igre.

Iako je naša najbolja tenisačica iznenadila protiv Talijanke Sare Errani, nije uspjela i protiv 55. tenisačice svijeta. Od samog početka Nijemica se nametnula na terenu i Mikica nije imala rješenja za njenu igru.

Šteta, jer sigurno bi joj veliki poticaj bio ulazak u polufinale jednog WTA turnira. Ovako će morati tražiti novu priliku i ukoliko nastavi igrati u trenutnoj formi.

Što se tiče Mone Barthel, u polufinalu igra protiv bolje iz meča Siegemund - Voegele.

>> Mirjana Lučić-Baroni lako protiv opasne Talijanke Sare Errani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije