Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA LUKSEMBURG

Mirjana Lučić-Baroni lako protiv opasne Talijanke Sare Errani

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
21.10.2015.
u 15:45

Završilo je 6:3, 6:4 za našu najbolju tenisačicu

Mirjana Lučić-Baroni pobijedila je Talijanku Saru Errani 6:3, 6:4 u osmini finala WTA turnira u Luksemburgu. Za to joj je trebalo samo sat i 19 minuta igre.

Slavila je naša najbolja tenisačica vrlo uvjerljivo i lako, što se malo tko nadao. U potpunosti je nadigrala talijansku tenisačicu i nije joj ostavljala prostor za pobjedu.

Tek je sitna nada postojala u prvom setu, kad se Errani vratila s 0:3 do 3:3, ali Lučić-Baroni potom vraća koncentraciju i razinu igre s početka meča i osvaja ponovno tri gema u nizu.

U drugom setu sve je bilo mnogo lakše i naša tenisačica plasirala se u četvrtfinale, gdje je čeka 25-godišnja njemačka tenisačica Mona Barthel, trenutno 55. na svijetu.

>> Mirjana Lučić-Baroni prošla u polufinale Quebeca

Komentara 1

HH
helgin@hogar
17:19 21.10.2015.

ak je lako nije opasna! a poznavatelji tenisa znaju da je talijanki malo skliska bilo koja podloga osim zemlje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije