Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ DAN

WTA Indian Wells: Ispala i Mirjana Lučić-Baroni

Mirjana Lučić
Pixsell
11.03.2016.
u 08:46

Portorikanka Monica Puig pobijedila je s uvjerljivih 6-1, 6-2 za samo sat i pet minuta.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 2. kolo velikog WTA turnira u Indian Wellsu, bolja od nje je u susretu 1. kola bila Portorikanka Monica Puig s uvjerljivih 6-1, 6-2 za samo sat i pet minuta.

I drugi dvoboj Lučić-Baroni i Puig prošao je slično kao onaj otprije gotovo dvije godine iz Strasbourga, tada je bilo 6-3, 6-1 za Portorikanku.

Lučić-Baroni vrlo je loše servirala tijekom čitavog dvoboja, čak je šest puta gubila igre na svoj početni udarac uz samo 42 posto osvojenih poena nakon ubačenog prvog, te 39 posto osvojenih poena nakon drugog servisa, a s takvom statistikom nije niti mogla bolje od samo tri osvojena gema.

Još ranije tijekom četvrtka od turnira u Indian Wellsu oprostila se i Donna Vekić koju je sa 6-2, 7-5 svladala Bugarka Cvetana Pironkova.

>> Wozniacki u drugom kolu bolja od Lučić Baroni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije