Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u finalu

WSB: Astana Arlans ponovo na vrhu!

Filip Hrgović i Hrvoje Sep
Daniel Kasap/Pixsell
21.06.2015.
u 22:29

Ove su sezone za kazahstansku momčad uspješno nastupala i dvojica hrvatskih boksača Filip Hrgović i Hrvoje Sep

Nakon dva dana velikog finala Svjetske boksačke serije (WSB) kazahstanska Astana Arlans bila je bolja do Cuba Domadoresa te je došla do drugog naslova najbolje momčadi ovog natjecanja.

Okončana je još jedna sezona Svjetske boksačke serija u kojoj je novi prvak postala Astana Arlans iz Kazahstana koja je s ukupnih 6:4 slavila protiv Cuba Domadoresa. Nakon prvog dana Kazahstanci su vodili s 3:2, a istim je rezultatom završio i drugi dana finala.

Drugi dan pobjedom je za Astanu Arlans otvorio Olzhas Sattibayev koji je svladao Yosbanyja Veitiu. Potom je Kubancima bod donio najbolji boksač u lakoj kategoriji i dvostruku svjetski prvak Lazaro Alvarez koji je do pobjede protiv Zakira Safiullina došao podijeljenom odlukom sudaca.

Aslanbek Shymbergenov ostvario je novu pobjedu za Astanu jednoglasnom odlukom sudaca nakon što je bio bolji od Roniela Iglesiasa. Kubance je u igru vratio Julio Cesar La Cruz pobijedivši  Nurdauleta Zharmanova u meču poluteške kategorije. No, ukupnu pobjedu Astane Arlans potvrdio je Ivan Dychko koji je u odlučujućem meču svladao Yohnadija Toiraca.

Astana Arlans je tako vratila naslov u svoje vlasništvo koji je osvojila prije dvije godine. Ove su sezone za kazahstansku momčad uspješno nastupala i dvojica hrvatskih boksača Filip Hrgović i Hrvoje Sep. U finalu ih nije bilo zbog priprema za reprezentativne nastupe i Europsko prvenstvo.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:01 22.06.2015.

Iskrene ČESTITKE našim dečkima...Filip HRGOVIĆ i Hrvoje SEP i coach LEO PIJETRAJ :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije