Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLATIO CEH

Woods zbog skandala ostaje bez medalje časti

Tiger Woods
AFP
10.12.2009.
u 16:25

Broj ljubavnica koje prijavljuju svoje afere s najboljim golferom današnjice Tigerom Woodsom popeo se na brojku 11. Javila se i druga pornodiva, 29-godišnja Joslyn James.

Zbog otkrivanja brojnih izvanbračnih izleta, prvi milijarder među sportašima Tiger Woods na tankom je ledu. Javnost i njegova supruga Elin zgroženi su time što je priča o suprugovoj nevjeri proširena na 11 priležnica.

Slobodni pad imidža

Tiger Woods nije svetac kakvim se predstavljao pa je taj (slobodni) pad imidža počeo ugrožavati i njegovo poslovno carstvo. Prvi je reagirao Pepsi odustavši od proizvodnje pića koje je nosilo Woodsovo ime (Tiger Focus). Potom su televizijske kuće prestale objavljivati reklamne spotove s njegovim likom, a sada se čekaju potezi drugih, brojnih, Tigerovih sponzora među kojima su Nike, satovi Tag Heuer, Electronic Arts, TLC Vision, Gillette, Upper Deck, NetJets... Osim toga, Woods ima tvrtku koja se bavi dizajniranjem golfišta i kojoj su narudžbe posustale.

 Da bi poslovna šteta bila što manja, Tigerov menadžer Mark Steinberg osnovao je krizni stožer.

 Intervju od dva pitanja

 Neformalni šef Tigerova sportskog i poslovnog imperija upregnuo je glasnogovornika Glenna Greenspana da sa svojim kontaktima u medijima taj dio štete umanji koliko može. Otkako se prije 12 godina počeo brinuti za Tigerovu karijeru, Steinberg je vrlo oštar prema sedmoj sili, određuje s kim će Woods razgovarati. Tako je nakon turnira u Njemačkoj, trojici odabranih kazao:

 – Tiger će dati tri intervjua. Svatko ima pravo postaviti dva pitanja, pri trećem intervju je gotov.

Steinberg sada mora biti blaži, pogotovo što stiže vijest da Kongres SAD-a odgađa dodjelu medalje časti za neka bolja vremena. 

Ključne riječi

Komentara 1

BT
bili-tartuf
18:20 28.01.2010.

blago njemu,...svi komadi se lipe za njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije