Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Wolfsburg slavio kod Werdera, Mandžo igrao vrlo dobro

\'30.10.2010, Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1. FBL, VfL Wolfsburg vs VfB Stuttgart, im Bild Mario Mandzukic #18  Foto Uu0300 nph / Rust *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schriftlic
Pixsell
29.04.2011.
u 22:30

U 32. kolu njemačke nogometne lige Wolfsburg je u gostima u Bremenu pobijedio Werder sa 1:0. Jedini pogodak zabio je Riether u 22. minuti. Mario Mandžukić igrao je cijelu utakmicu i bio je jedan od boljih igrača u gostujućoj momčadi

Hrvatski je reprezentativac još jednom pokazao da trenutačno igra u dobroj formi. Iako ovaj put nije zabio, Mandžukić je bio vrlo prodoran i stalno je prijetio Werderovom vrataru Timu Wieseu.

Akciju kod gola započeo je upravo Mandžukić koji je probio lijevu stranu. Ubacio je u šesnaesterac nakon čega se lopta nekoliko puta odbijala te došla do Riethera, koji je s dva-tri metra strpao loptu iza leđa Wiesea.

Mario je igrao cijelu utakmicu a dobio je i žuti karton u 47. minuti. U posljednjoj minuti utakmice Mandžukić je srušen u kaznenom prostoru Werdera, ali se sudac Manuel Gräfe nije odlučio pokazati na bijelu točku. Wolfsburgu će ova pobjeda i te kako dobro doći u borbi za ostanak u elitnom društvu.

U drugom susretu Kaiserslautern je pobijedio St. Pauli sa 2:0. Strijelci su bili Tiffert (28.) i Abel (68). Hrvatski reprezentativac Srđan Lakić igrao je cijeli susret u pobjedničkom sastavu.

Poredak: 1. Borussia D. 69 bodova, 2. Bayer L. 64, 3. Hannover 57, 4. Bayern 56,5.  Mainz 49, 6. Nürnberg 47, 7. HSV 43, 8. Freiburg 41...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije