Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladioničarska najava

Wolfsburg jednom slavio u posljednjih 7 gostovanja u Dortmundu

ivica olić
Foto: Reuters/Pixsell
17.12.2014.
u 06:45

Borussiju jedino može tiješiti što je pred svojim navijačima slavio u posljednje dvije utakmice, a bile su to minimalne 1:0 pobjede nad Gladbachom i Hoffenheimom.

Nogometaši Borussije Dortmund novu priliku za pomicanja s dna prvenstvene ljestvice traže protiv Wolfsburga u srijedu u 16. kolu Bundeslige, piše Goal.

Žuto-crni trenutno su na koljenima te su u zoni ispadanja na 16. mjestu, a nakon poraza od Herthe u Berlinu čeka ih jedna od najtežih mogućih vađenja.

Jer vukovi su i dalje u sjajnoj formi te drže drugo mjesto, a na Westfalen dolaze neporaženi u zadnje tri utakmice.

Borussiju jedino može tiješiti što je pred svojim navijačima slavio u posljednje dvije utakmice, a bile su to minimalne 1:0 pobjede nad Gladbachom i Hoffenheimom.

S druge strane, nakon dvije pobjede Wolfsburg je tek remizirao kod kuće s Paderbornom 1:1, a poput mnogih ove sezone i vukovi će htjeti uzeti bodove posrnuloj Kloppovoj momčadi.

Gostujuća statistika ohrabruje jer u posljednje četiri utakmice zeleni su pobijedili triput te su zabili ukupno 11 golova.

Borussia Dortmund ima prednost u međusobnim okršajima te je kod kuće svladala Wolfsburg u ligi i kupu u zadnja dva okršaja, dok su gosti na Westfalenu pobijedili smao jednom u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

>>Ostale kladioničarske najave utakmica pročitajte na portalu Goal.com!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije