Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Wolfsburg čeka Tottenhamovu ponudu za Marija Mandžukića

Mario Mandžukić
Pixsell
28.01.2012.
u 20:44

Navodno je trener Wolfsburga Felix Magath voljan pustiti Mandžukića da se pridruži hrvatskoj koloniji u Spursima.

Prijelazni rok bliži se kraju (utorak u ponoć), no čini se kako Tottenham sprema jednu bombu. Barem u hrvatskim okvirima. Naime, klub s White Hart Lanea, otkriva Wolfsburger Allgemeine Zeitung, priprema ponudu za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića! Štoviše, Wolfsburg je, tvrdi WAZ, svjestan da Spursi već duže vrijeme prate našeg nogometaša i očekuju da ovaj vikend sleti službena ponuda za njega.

Navodno je trener Wolfsburga Felix Magath voljan pustiti Mandžukića da se pridruži hrvatskoj koloniji u klubu iz sjevernog Londona (Modrić, Kranjčar, Ćorluka), ako vukovi uspiju pronaći zamjenu za Mandžukića koji je u 18 nastupa ove sezone zabio osam golova.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je, pak, u petak da ne očekuje da će klub dovesti nekog igrača u siječanjskom prijelaznom roku.

- Postoji nekoliko igrača koje pratimo, ali teško da ćemo ih dovesti u finišu prijelaznog roka - istaknuo je Redknapp.

Komentara 1

DF
dinamo ffm
20:36 29.01.2012.

ne vjerujem i ako ode sam si je kriv,zajebat ce si sudbinu...klupa mu je osigurana a mozda i tribina,isto ka i carliju niki i nedugo pletikosi,ocito da ovaj vrag mrzi nase igrace i zeli ih pod svaku cijenu unistit....za carlija je steta,dobar je igrac i karakter...neka ide u italiju bolje mu je tamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije