Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srđan Lakić

Wolfsburg će se valjda spasiti. Ako ne, ne znam...

lakic
PIXSELL
14.05.2011.
u 09:51

Uvjeren sam da će me Bilić pozvati za susret s Gruzijom, to je realnost. Siguran sam da ću dobiti poziv, kaže Lakić.

Nakon što je Srđan Lakić pogotkom Wolfsburgu svoj budući klub poslao prema drugoj ligi, tek će se u zadnjem kolu vidjeti hoće li Wolfsburg ostati prvoligaš!

– Kad sam zabio gol, nisam baš bio presretan. Čudan je to bio osjećaj, miješale su se emocije. Nije to bio moj idealni gol, nisam se mogao veseliti kao što se veselim drugim golovima. No, nadam se da će se Wolfsburg spasiti – rekao je Lakić.

St. Pauli je već ispao, traži se još jedan putnik u niži rang, a jedan će klub igrati u kvalifikacijama. Wolfsburg (35 bodova) gostuje u Hoffenheimu, Borussia (M) (35) u Hamburgu, a Eintracht (34) u Dortmundu. Nakon što ste potpisali za Wolfsburg, zviždali su vam navijači Kaiserslauterna, smatrali su da ste izdali klub. Valjda ste ovim pogotkom razuvjerili i one najtvrdoglavije.

– Pošten sam, nije mi bilo drago što se to događalo, ali iz svega sam izašao još jači i čvršći.

Je li točno da ugovor s Wolfsburgom neće vrijediti ispadne li klub iz prve lige?

– Ne smijem govoriti o potankostima iz ugovora.

Dakle, moguće je da budete slobodan igrač ne izbori li Wolfsburg ostanak u ligi?

– Zaista ne znam. Bilo bi najbolje da se o tome izjasne klupski čelnici.

Koliko znamo, i Mandžukić u ugovoru ima dodatak da će biti slobodan igrač ode li Wolfsburg u niži rang.

– Ne znam, nisam o tome s njim razgovarao.

Komentara 1

KI
kiiko
10:29 14.05.2011.

mislim da te bilic nece zvati jer se vraca mandzukic, ionako smo previse na toj poziciji takvi kao sto si ti kasno dolaze za reprezentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije