Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Slam

Wimbledona bez gledatelja neće biti: 'To nije opcija'

Wimbledon
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
27.03.2020.
u 00:23

Najpoznatiji teniski turnir na svijetu trebao je početi 29. lipnja, no kako pandemija koronavirusa ne posustaje (u Velikoj Britaniji je u četvrtak bilo 9529 zaraženih i 465 umrlih), sve je jasnije da će morati biti otkazan. Ili barem odgođen

Prema odlukama ATP-a i WTA-a, teniskih turnira neće biti najmanje do 7. lipnja. Roland Garros, koji se trebao održati od 24. svibnja do 7. lipnja, dobio je novi termin (nakon US Opena), a što će biti s Wimbledonom?

Najpoznatiji teniski turnir na svijetu trebao je početi 29. lipnja, no kako pandemija koronavirusa ne posustaje (u Velikoj Britaniji je u četvrtak bilo 9529 zaraženih i 465 umrlih), sve je jasnije da će morati biti otkazan. Ili barem odgođen.

>>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

– Igranje pred praznim tribinama nije opcija – izjavio je direktor turnira Richard Lewis.

Do konačne odluke o odgađanju trebalo bi doći sljedeći tjedan nakon sastanka predstavnika organizatora, ITF-a, ATP-a, WTA-a i britanskog saveza. Prilično je realno da se Wimbledon odgodi te održi u sada praznom terminu OIimpijskih igara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije