Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLO JE I BOLJE

Mlada Španjolka izbacila Mirjanu Lučić-Baroni iz Wimbledona

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.07.2015.
u 15:13

Slavila je Španjolka sa 6:3, 4:6, 6:2 za sat i 49 minuta igre.

Mirjana Lučić-Baroni nije uspjela proći drugu prepreku u Wimbledonu, a izbacila ju je 21-godišnja Španjolka Garbine Muguruza sa 6:3, 4:6, 6:2 za sat i 49 minuta igre.

Šteta, naša tenisačica imala je priliku othrvati se pritisku mlađe i fizički pripremljenije tenisačice, kojoj travnata podloga nije baš najjača strana. No pokleknula je zbog vrućine, vidjelo se to na njenom kretanju po terenu.

Naime, nakon što je prvi set izgubila 3:6, u drugom je pokazala tehničku snagu i iskustvo te profitirala, da bi stigla do ključnog seta, u kojem je "samo" trebala nastaviti sve iz drugog. No odmah je ostala bez servisa i našla se na 0:2.

Pritom je izgledalo kao da nema dalje, ali Lučić-Baroni pronalazi način kako napasti i vraća servis, dolazi do 2:2 i staje... Više nije osvojila niti gem tako da će u trećem kolu na njemačku tenisačicu Angelique Kerber ići Muguruza.

>> Karlović i Lučić-Baroni se pridružili Čiliću u drugom kolu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije