Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj spekulacija

White napokon otkrio Khabibovu sudbinu u UFC-u

Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
17.10.2018.
u 13:16

Nurmagomedov je pobjedom protiv McGregora na UFC-u 229 svoj profesionalni “score” dignuo na impresivnih27-0.

Predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da je u dobrim odnosima s Khabibom Nurmagomedovim i da njegov prvak ostaje u UFC-u! S obzirom da se čelnik elitne promocije proslavio po izjavama koje su se vrlo brzo pokazale kao netočne, savjetujemo vam da i ovu uzmete s rezervom, prenosi Fightsite

Svoje tvrdnje je izrekao u intervjuu za TMZ.

“Dobri smo si. Sve je dobro s Khabibom. Ne znam protiv koga će se iduće boriti. Nisamo još uvijek razgovarali to tome. Trenutačno je na svojevrsnoj turneji, ide u Ujedinjene Arapske Emirate, bio je s Vladimirom Putinom. Odrađuje te stvari. Treba čovjeka pustiti da uživa u svojoj pobijedi, a onda ćemo sve vidjeti nakon toga”, izjavio je glavni čovjek UFC-a.

Nakon što su najavili da će Tukhugov radi sudjelovanja u makljaži nakon UFC-a 229 dobiti otkaz iz elitne promocije, Nurmagomedov je svojim poslodavcima poslao ultimatum – ako otpustite njega, odlazim i ja! No, White tvrdi da Khabib ostaje dio UFC-a.

Khabib Nurmagomedov
1/7

“Sve je u redu, sve smo riješili. A ako što još ima, i to ćemo riješiti. Očito je da se malo uzrujao, da je malo  ljut. Da, to je tako… Ali sve ćemo riješiti. Slušajte, borci su često vrlo emotivni, a ovo je bila jako emotivna borba očito za njega”, objašnjava White i dodaje:

“Na kraju dana Khabib je sjajan tip. Uvijek smo imali odličan odnos s njim.”

Što je sa Zubairom Tukhugovim? 

“Gledajte, Khabib sigurno ostaje u UFC-u. On će ostati. Sve ćemo riješiti. Ne znam što će se dogoditi sa Zubairom. Vidjet ćemo kako se sve bude odvijalo dalje, ali Khabib je sretan”, odgovara.

Nurmagomedov je pobjedom protiv McGregora na UFC-u 229 svoj profesionalni “score” dignuo na impresivnih27-0. Iz više izvora je potvrđeno da ga revanš protiv Conora McGregora koji želi i UFC i sam Irac, ne zanima!

>> Pogledajte trening Mirka Cro Copa:

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
likahrdika
14:01 17.10.2018.

Koga briga za tog poluterorista koji javno dokazuje sav primitivizam ljudi iz svog kraja?!

DU
Deleted user
14:21 17.10.2018.

"Nakon što su najavili da će Tukhugov radi sudjelovanja u makljaži nakon UFC-a 229 dobiti otkaz iz elitne promocije, Nurmagomedov je svojim poslodavcima poslao ultimatum – ako otpustite njega, odlazim i ja".........ahahaaa, dje vi iz vecernjeg nalazite ove novinare, ahahaaaaa.... poslo im ultimatum ako NJEGA otpuste onda i ON odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije