Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekićari su hit

West Hamov veznjak otkrio kakav je Bilić: 'To još nije ono što on želi'

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.10.2015.
u 21:09

- Bilić polako mijenja filozofiju kluba, radi to postepeno. Mislim da još uvijek to nije ono što on želi, on bi htio još atraktivniju igru, ali doći će i to.

Veznjak West Hama Pedro Obiang dao je intervju za španjolsku Marcu u kojem je hvalio svoje suigrače i trenera Slavena Bilića. Čekićari su u odličnoj formi, srušili su velikane engleskog nogometa i Obiang je zadovoljan kako momčad izgleda.

- Svi ističu Payeta, on je zaista fenomenalan igrač, zvijezda. Njega bih usporedio s Angelom di Mariom, ali treba istaknuti i Lanzinija, on je naš Iniesta, rekao je Obiang.

Zatim je pokoju rečenicu posvetio i Slavenu Biliću.

- Slaven ima jaku osobnost, ali iznimno je smiren i rijetko kada povisuje ton. Želi da budemo ono što jesmo i da na terenu kontroliramo loptu i igru. Rezultati se već vie, u svakoj utakmici napredujemo, rekao je Obiang pa dodao:

- Bilić polako mijenja filozofiju kluba, radi to postepeno. Mislim da još uvijek to nije ono što on želi, on bi htio još atraktivniju igru, ali doći će i to.

>>Slaven Bilić dovodi skupo i zvučno pojačanje upitne kvalitete

Komentara 1

Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:16 29.10.2015.

Bravo Bilic! Lik je stvarno mozak i ljudina. Jucer sam slucajno naletio na treninge od West Hama. Sta im radi onaj Payet to nije normalno. Tip raztura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije