Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA VEZA

Bilić u West Ham želi dovesti sjajnog hrvatskog napadača!

Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
17.12.2016.
u 14:12

- Zaza se definitivno vraća u Juventus jer West Ham ga ne želi zadrži. Mogao bi ostati u Torinu jer Juventus treba još jednog napadača

Talijanski mediji tvrde kako West Ham želi vratiti Simonea Zazu nazad u Juventus, a zauzvrat bi Slaven Bilić doveo Marija Mandžukića.

Iz londonskog kluba definitivno su odlučili Zazi poslati u Torino u zimskom prijelaznom roku bez da otkupite njegov ugovor, što je potvrdio i njegov agent Vincenzo Morabito.

- Zaza se definitivno vraća u Juventus jer West Ham ga ne želi zadrži. Mogao bi ostati u Torinu jer Juventus treba još jednog napadača - rekao je Morabito.

No, talijanski mediji navode da je prijedlog West Hama da u suprotnom pravcu krene hrvatski reprezentativac Mandžukić.

Zaza je u West Ham stigao na polugodišnju posudbu za pet miliona eura, uz klauzulu da ukoliko odigra 14 utakmica, londonski klub mora otkupiti njegov ugovor za 23 milijuna eura.

Zaza je odigrao 11 utakmica za čekićare, a nakon toga je poslan na tribine.

S druge strane Mandžukić bi dobro došao Biliću, ali je upitno to hoće li Juventus pustiti takvog igrača, posebno u sredini sezone.

>> Mandžukić progovorio o incidentu, evo što je poručio svim negativcima

Komentara 3

RI
Rimh01+
08:21 18.12.2016.

ako ne zelis citat clanak od Westhamu onda nemoj kliknut na njega .

Avatar Diavolo
Diavolo
17:37 17.12.2016.

Koga briga za Bilica i Westham , svaki dan pisete o njima , dosadno, dosadno

JO
josip4
18:29 17.12.2016.

Stvarno dosadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije