Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠAO I ŽELJEZNIČAR

Bilić se tek nakon jedanasteraca uspio provući na Malti

Slaven Bilić
Reuters/Pixsell
23.07.2015.
u 23:48

Klub kojeg vodi hrvatski stručni stožer prošao je, bio je precizan iz svih pet udaraca, Maltežani su jednom promašili.

Prava drama događala se na Malti. Birkirkara je iz Londona donijela podnošljivi 1:0 poraz u srazu s West Hamom Slavena Bilića. I u tvrdoj utakmici borila se pa i izborila pobjedu, 1:0 u 90 i 120 minuta. Bilić je cijelo poluvrijeme igrao s igračem manje. U produžecima je i Birkirkara ostala s igračem manje, ali i na kraju je bilo 1:0. I odlučivali su jedanaesterci. I klub kojeg vodi hrvatski stručni stožer prošao je, bio je precizan iz svih pet udaraca, Maltežani su jednom promašili.

Prolazak je ostvario Marijan Antolović, vratar i kapetan Željezničara, preskočili su Ferencvaros. Prošao je i Stjepan Poljak igrajući u nastavku za Inter Baku protiv Hafnarfrojdura, Matej Jelić upisao je dvije asistencije za Žilinu u 4:2 pobjedi i prolasku Dacije. Albanski Kukeši preskočio je Mladost iz Podgorice pobjedom 4:2 u Crnoj Gori, a dva je pogotka postigao Pero Pejić.

>> Hajduk razbio Koper, u trećem pretkolu ga čeka norveški Strømsgodset!

Komentara 3

LI
Lisabon
09:20 24.07.2015.

Ajde zamislite scenarij u kojem Dinamo izbacuje Birkirkaru na jedanaesterce?Novinari bi razapeli Mamice,igrace,politiku kluba,strance,domace,koncepciju rukovodjenja ,planove,ma sve.Bila bi potpuna kataklizma od uvreda i nasladjivanja.Ovako Bilica pohvalite kao vrhunskog strucnjaka jer ipak je West Ham prosao dalje,a to je najvaznije.Takva su,nazalost ,nasa "novinarska" mjerila.

LA
LacoLaco
03:43 24.07.2015.

Bilic je bio igrac svake hvale, ali kao trener ima srecu i, uglavnom, se sverca. Nije on nikakav trener ni motivator. Po mome bit ce mu kratak "izlet" na otok kao treneru. Nema on u sebi da "vodi" i motivira momcad. Najbolji primjer je pusiona protiv Engleza i Capella.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije